//Lovely Pink
Follow | Home.
i'm back!!!!
Friday, 1 March 2013 @ 18:32 | 0 Comment [s]

hello,i'am back
lama gila kot tak update my blog ni
kalau tak silap last update bulan november
.
.
.
.
.
.
.
now,daa masuk bulan mac
sekejap je masa berlalu 
rasa baru je semalam masuk tahun baru
banyak suka dan duka yang berlaku sepanjang tahun 2012
tapi hope 2013 lebih baik dari tahun sebelum-sebelum ni
*INSYAALLAH,AMIN*
.
.
.
.
.
.
.
.
februari pun telah berlalu
birthday aku pun daa lepas
jadi umur aku cukup laa sudah 17th
so tahun ni aku ambk SPM
terasa sangat2 takut
.
.
.
.
.
okey,rasa sampai sini je kot dlu aku nak merapu bagai
sambung lain kli pulak ye
hiihihiih
.
.
.
.
ada banyak gambar nk diupload
lain kli je laa aku upload
kbaiiii

kesedihanku❤
Saturday, 10 November 2012 @ 22:34 | 0 Comment [s]


❤ok,jom layan lagu ni,lagi ni sesangat bermakna buat aku
kalau time sedih aku akan dengar lagu ni
lagu ni penuh makna yg sangat mendalam❤
❤love song❤

miss my blogger❤❤
@ 22:28 | 0 Comment [s]

assalamualaikum
YA'ALLAH,daa lama sesangat me tak m'update blog ni
sumpah rindu nak story dgn blog aku ni
bukan nya aku taknk update blog ni tpi aku busy kot
sampai tak ada masa nak bukak blog ni..hihihi
.
.
.
banyak sangat story yg aku nak kongsi
tapi sory laa,aku sangat malas nak typing
okey,cuti sekolah ni sesangat laa bosan buat aku,terutama minggu ni
minggu depan baru aku pergi jejalan,tak laa bosan sangat kan
.
.
.
ok.malam semalam celebrate bfday adk aku
celebrate kat rumah je pun
sebab daa besar daa kan
sekarang jom kita layan gambar kat bawah ni
tak banyak pun gambar
.

ni gambar aku,yang melebih2
macam laa bfday aku kan
.
.
.

ni laa adk aku yg genduk lagi gedik
hihih
jgn marah ye
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.sekarang ni time untuk share gambar pulak
penat daa nk typing
heeee
.
.
pergi bawah ye
.
.
.
.
.
.
.
.wait
.
.
.
.
.
.
.
.
❤saya,berbaju kurung❤
okey,ayu tak?
tak payah jawab
sebab daa tau jawapan nye
hihih
.
.
.
.pic ni time aku pergi lepak-2 dekat pantai
dengan my bff'"ATYN QIHAH"
dan ditemani oleh lelaki kat belakang aku tu
okey abaikan ye lelaki kat belakang tu
dah lama aku tak lepak kat pantai,akhirnya hari tu dapat jugak lepak da tenangkan my mind
rindu time ni,walaupun ada perkara yg menyakitkan hati berlaku kpd kami
.
.
.
.

gambar ni time aku bosang duduk sorang2 kat rumah
ni laa kerja aku kalau time bosan
cantik tak aku time ni?
cantik!!!
ok terima kasih ye
hahaha
sumpah syok sendiri,lagi perasan
"just joke"
.
.
sampai sini je dulu,aku merapu..walaupun masih banyak lagi story yg aku nak share
kalau rajin lain kali aku akan selalu update blog ni
bye
❤happy sunday & happy holidays❤



petua!!!
Tuesday, 10 July 2012 @ 00:42 | 0 Comment [s]


Petua Hilangkan Bulu-Bulu Halus pada Muka

Salam..
Sesetengah perempuan mempunyai hormon lelaki yang agak lebih dan akibatnya akan keluar bulu-bulu atau rerambut  halus pada muka. Mungkin ada yang ketara dan mungkin jugak tak seberapa nak nampak. Tips aku? Okeh, jangan korang pergi cukur macam lelaki buat. No! No! No! Nanti lagi lebat hui lagi thick kat area muka. Tak pasal – pasal less konfiden!
petua hilangkan bulu halus pada muka Petua Hilangkan Bulu Bulu Halus pada Muka
Dengan rajinnya aku nak share tips dan petua hilangkan bulu – bulu halus kat muka untuk korang. Bukan semua memilikinya tapi sedikit perit bagi mereka yang mempunyai masalah ni. Harap dapat bantu korang serba sedikit.
Sediakan satu sudu gula, satu sudu putih telur dan satu sudu tepung jagung. Masukkan bahan – bahan ini dalam blender dan kisar sehingga sebati. Korang akan nampak adunan ni sedikit melekit nanti.
Lepas adunan dah siap, cuci muka korang sampai bersih, lapkan sehingga kering. Sapukan adunan tersebut pada muka dan biarkan kering seperti pakai mask. Selepas kering, tarik dengan perlahan – lahan untuk menanggalkan topeng dan bilaslah dengan air suam sehingga bersih. Selamat mencuba!

miss him!!!
Tuesday, 3 July 2012 @ 03:23 | 0 Comment [s]




hello 
selamat petang semua!!
dah lama sesangat kot aku tk update blog ni
rindu kat blog aku nii

okey,mengenai tajuk kat atas tu
sebenarnya,aku rindu dekat someone
bukan setakat rindu sesikit
tapi rindu sesangat
tak terkira,rindu aku pada dia
aku rindu,cara dia layan aku..dia sungguh baik dengan aku
sumpah rindu diaaaa!!!


taknak tulis panjang-II nanti makin rindu dekat diaa
dapat msg dengan dia pun sudah cukup menghilangkan rindu ku ini
cewahhh

TO capital "A" saya rindu awak sesangat :(
kbaiii >3





kelakar kan gambar ni?
ok,abaikan...

hafiz zainal!!!
Thursday, 7 June 2012 @ 03:00 | 0 Comment [s]


hey
hari ni aku tak de nk cerita pape pun
just nak upload video
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
 
 
 
jangan lupa tengok videoII kat atas tu
best sesangat suara dia <3
banyak lagi video
kalau nk tengok boleh tengok dekat youtube
kbaiii
<3

ho ho ho holiday!!!
Thursday, 24 May 2012 @ 23:14 | 0 Comment [s]



salam jumaat semua
harap semua ceria di hari jumaat yang mulia ni
.
.
.
.
okey,dah lama gila kan aku tak update blog ni
maklumlah busy sikit
dengan exam..
exam yang agak lama
hampir II tiga minggu..yg membuat kan
aku menjadi gila
keputusannya pun agak gila dan agak mengecewakan
okey,tak nak gtau dalam ni buat malu je




see,tak tajuk kat atas tu
kalau dah see bagus
heeehhehehe
ok,sekarang ni masuk sudah musim cuti sekolah
mesti ramai orang pergi holiday right?
aku tak tau lah nak p holiday kat mana
mungkin holiday dekat rumah je kot
hehehheehe:)
cuti ni mungkin aku balik kg je kot
tapi tak pasti pun lagi..
mesti ramai orang pergi holiday jauh II kan?
best nya


k lah aku tak nak merapu panjang II
sampai sini je dulu
hiihhih

selamat bercuti semua
jaga lah keselamatan diri masing II
sayangilah diri anda!!!
cewahhhh2
hahaha
kbaiii <3




Older Post
Profile


Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Links



Tagboard

Credit
Template by : Nisha Izlyn
Background : Faqihah Husni